Onno te Rijdt

 

Koop Upbeat

Upbeat kost slechts € 12,95. Na verzending van uw naam en e-mailadres wordt u doorgeleid naar de betaalpagina. U kunt o.a. met iDeal en Paypal betalen.

Upbeat streamen is heel simpel. Direct na de aankoop ontvangt u een activatiecode. Met de QFM luisterapp streamt u Upbeat dan op uw smartphone of tablet:

  1. Ga naar de Apple Store of Google Play Store.
  2. Download de QFM luisterapp.
  3. Na het openen van de app vult u uw activatiecode in en klikt u op 'Beluister'.
  4. Druk op 'Play' en beleef de nieuwe luisterervaring van Upbeat.

Heeft u op voorhand vragen over het gebruik van de app? Mail of bel QFM:

info@qfmsoundcard.nl

+31 (0)85 0580038

Wilt u Upbeat liever downloaden (ca. 400 MB aan mp3-bestanden) en opslaan om daarna op uw apparaat te beluisteren? Of bent u niet in de gelegenheid om te streamen? Vul dan na aankoop het contactformulier in met vermelding van uw activatiecode en het downloadverzoek. U ontvangt dan binnen 24 uur de link met de downloads.

Upbeat is een digitaal product. Daarom kan het niet worden geruild, noch krijgt u uw geld terug. De aankoop is eenmalig en definitief.

Upbeat is ook in de boekhandel verkrijgbaar (ISBN 9789090316536), bijvoorbeeld via https://www.scheltema.nl. De prijs is dan € 13,95, inclusief een gesealde digipack met daarin een bookcard met de activeringscode. Leuk voor als u Upbeat cadeau doet.

Digipack

upbeat_digipack

Bookcard

Upbeat_bookcard*

 

 

Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.